matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wykaz tozsamosc
aniulka:
wykaz tozsamosc: (1−cos alfa)(1+cos alfa)=sin
2
alfa
5 cze 12:14
Artur_z_miasta_Neptuna:
wykorzystaj wzory: (a − b)(a + b) = a
2
− b
2
sin
2
x + cos
2
x = 1
5 cze 12:15