Ciag Arytmetyczny !!
Paweł: zad1 Ciag Arytmetyczny

a
n (ciagu arytmetycznego
a
10 = 25 , a
11 = 30
x=?
4 cze 21:40
Monika: Sorki bląd

!
a
10 =25 , a
11 =30
Oblicz: a
1
4 cze 21:42
Monika: bo x tutaj nie pasuje tak masz w zadaniu ?
4 cze 21:43
Pawel: ok dzieki nom bląd
4 cze 21:43
Mateusz:
Tak to jest jak sie jest niezdecydowanym czy sie chce być chłopem czy dziewczyną

jezeli jest tak jak piszesz w zadaniu tzn jest a
10 i a
11 tego ciągu to pomysl bo wtedy to
zgdnie z def :
| | ak−am | |
r= |
| dowó tego jest trywialny jak bedziesz chciał to ci przedstawie zgiodnie z |
| | k−m | |
tym
i np a
10= a
1+9r a
1=......
mozna było tez na piechote do tyłu policzyc i tez by było
4 cze 21:57
Paweł : Siostra mi tu pomaga w zadaniach wiec jakos tak wyszło hehe i dzieki
5 cze 10:28