pilne ! błagammmmm! :(
O_pOla: naszkicuj wykres funkcji kwadratowej f a nastepnie na podstawie wykresu funkcji omów jej
własności :
f(x)= −(x−1)2−1
4 cze 21:09
O_pOla: naszkicuj wykres funkcji kwadratowej f a nastepnie na podstawie wykresu funkcji omów jej
własności :
f(x)= −(x−1)2−1
4 cze 21:50
Aga1.: Ramiona paraboli skierowane są do dołu. Wierzchołek W=(1,−1)
Punkt przecięcia z osią oy (0,−2)
Rysuj.
4 cze 22:41
O_pOla: na jakiej podstawie oznacza sie ten punkt przeciecia z osia oy
4 cze 23:06
O_pOla: jak omowic te wlasnosci
4 cze 23:07
picia:
z osia OY to prostu za x=0
4 cze 23:11
O_pOla: yyyyyyyy ?
4 cze 23:21
picia: tak

no zobacz gdzie lezy punkt (0;4)?
a wspolrzedne punktu ro przeciez (x,y)
4 cze 23:24
O_pOla: w ogole nie wiem co ty do mnie piszesz jakie 0 jakie 4
4 cze 23:26
picia:
probuje Ci pokazac ze jesli x=0 a y iles to jest to punkt przeciecia z osi OY.
4 cze 23:30