matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
j
bqb:
Jak to policzyć:
√
3
8
√
3
*4*
2
P=
=
2
3 cze 17:39
bqb:
pomoże ktoś?
3 cze 17:55
picia:
licznik: 8*2*3=48 uprzedze pytanie
√
3
*
√
3
=3
3 cze 17:59
mala2:
8*3*4
2
48
P=
=
2
2
3 cze 18:00
bqb:
a te 2 przykłady:
√
3
21* 6
2
3
*
2
P=
2
√
2
12* 5
√
2
*
2
P=
2
3 cze 18:18
bqb:
proszę o pomoc
3 cze 18:27
ManFanUtd:
2 przykład: Licznik: 12*5
√
2
*
√
2
/2 30
√
2
*
√
2
= 60
60
= 30
2
3 cze 19:29