sprawdzenie wykresu f. wyk.
lobuz:

Proszę s sprawdzenie wykresu f. wyk.
wykres funkcji:
f(x)=3
x−1 −9
y=3x
u=(1,−9)
punkt powinien znajdować się (1 −8) ?
zależny mi na poprawności samego wykresu bez własności, dziedziny itp
DZIĘKUJE
3 cze 15:58
3 cze 16:02
lobuz: wykres podany na stronie nie jest f wykładnicza... nie chce mi sie próbować wpisywać wartości..
wiem ze to leniwe ale nie mam czasu na takie eksperymentowanie.
Tu potrzebna jest odp tak lub nie..
3 cze 16:08
cinek: nie jest wykładniczą, bo to jest przykład wygenerowany przez stronę... Jeśli ci się nie chce,
to sorry, innym też się może nie chcieć, i wklepanie tego wykresu zajęło mi 15 sekund.
odp brzmi TAK
3 cze 16:13
lobuz: DZIĘKUJE BARDZO
3 cze 16:23