matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jak obliczyc blad sredni ze wzoru?
pomocy:
jak obliczyc sredni blad z wynikowej macierzy "residua" wzor: E=
1
25
|∑ ∑| |ri,j| nad znakami ∑ jest 5 a pod odpowiednio r=i, r=j
3 cze 14:45
pomocy:
3 cze 16:53
pomocy:
?
8 cze 10:57