matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
obliczyc
anka:
(10 : 2
2
3
+ 7,5 : 10) * (
3
40
−
7
30
* 0,25 +
157
360
)
3 cze 14:20
M:
5 lut 16:54
Bo_ra:
2
75
1
3
7
157
(10*
+
*
) *(
−
+
)=
8
10
10
40
120
360
10
75
27
21
157
=(
+
)*(
−
+
)=
4
100
360
360
360
325
163
52975
=
*
=
100
360
36000
5 lut 17:37
Bo_ra:
3
Skopałem bo ma byc na początku 10*
8
5 lut 18:09
nieborak :
15
3
27−21+157
9
163
163
3
(
+
)*(
)=
*
=
=2
4
4
360
2
360
80
80
5 lut 18:24