matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
dane sa wielomiany
kasiaaa:
P(x)=3x−1, Q(x)=−x
2
−2x+3 wykonaj: −2W(x)+3P(x)=
3 cze 12:49
Mila:
Popraw treść.
3 cze 12:51
kasiaaa:
wszystko jest ok
3 cze 12:52
s:
nie pomyliłaś Q(x) z W(x)?
3 cze 14:54