?
Patryk: czy limx→∞ 3=3 ?
2 cze 21:56
Aga1.: Tak.
2 cze 21:58
Patryk: dzieki
2 cze 21:59
2 cze 22:00
Aga1.: Tak.
2 cze 22:05
2 cze 22:07
Aga1.: Tak.
2 cze 22:08
Patryk: dzięki
2 cze 22:09
Patryk: | | n2−1 | |
aaa limn→∞ |
| =0 ? |
| | 3−n3 | |
2 cze 22:12
Aga1.: Tak.
2 cze 22:14
Patryk: czyli 0 jest asymptotom poziomą tego ciągu ?
2 cze 22:15
Aga1.: Raczej prosta o równaniu y=0 jest asymptotą poziomą tego ciągu.
2 cze 22:17
Patryk: | | n−10 | |
a jeszcze limn→∞ |
| = ∞ ? |
| | 3 | |
2 cze 22:18
Patryk: no tak, prosta
2 cze 22:18
b.: @pierwszy post z 22:18: tak
2 cze 22:22
Patryk: dzięki wam
2 cze 22:24