matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
FUNKCJA
banysia:
obrazem prostej o rownianiu y =−3x+2 w symetrii wzgledem osi Ox jest prsota o rownianiu :::::
1
odp A. y=3x−2 b. y=−3x−2 c. y=3x+2 d, y=
x−2
3
2 cze 17:21
Aga1.:
Odp.A.
2 cze 22:03