Prosze o sprawdzenie zadania z Wektorów
Kati: Witam mam prośbe o sprawdzenie zadania
dane sa punkty A i B.oblicz współrzedne wektora AB
1)A=(7,2)B=(3,−1)
AB=(3−7,(−1)−2)=[−4,−3]
2)A=(0,−3)B=(−1,0)
AB=(−1−0,0−3)=[−1,−3]
3)A=(−4,−7)B=(1,5)
AB=1−(−4),5−(−7)=[5,12]
4)A=(−5,3)B=(0,−2)
AB=(0−(−5),(−2)−3)=[5,−5]
1 cze 19:06
Artur z miasta Neptuna:
1 −−− dobrze
2 −−− źle
3 −−− dobrze
4 −−− dobrze
1 cze 19:14
Kati: a co z 2 co jest żle
1 cze 19:15
Kati: będzie [−1,3]tak?
1 cze 19:16
picia: tak
[−1−0,0−(−3)]
1 cze 19:19
Kati: ok
1 cze 19:22
Artur z miasta Neptuna:
teraz jest dobrze
1 cze 19:29