obliczyc
miśka: pw=πR2α/360 gdzie R=pierw z 93 i potem jeszcze Ptrojkata=1/2/R2 sinα
27 kwi 18:03
miśka: ptrojkata=1/2 R2sinα
27 kwi 18:05
miśka: zle to drugie napisalam
27 kwi 18:05
miśka: umie ktos?
27 kwi 18:05
miśka: ?
27 kwi 18:08
miśka: halo?
27 kwi 18:13
b21: zapisz to normalnie korzystając z symboli po lewej
27 kwi 18:14
miśka: oks
juz
27 kwi 18:15
miśka: pwycinka=πR2/360 mam R=√93 i potem mam obliczyc Ptrojkata=1/2R2sinα
27 kwi 18:16
miśka: i potem mam jeszzce P=pwycinka−pole trojkata
27 kwi 18:17
miśka: umie ktos?
27 kwi 18:21
miśka: b21 i jak?
27 kwi 18:22
miśka: ?
27 kwi 18:26
27 kwi 18:30
miśka: fajnie dzieki wszystkim;−/
27 kwi 18:32
!: Nie ma za co.
Nie rozwiązujemy tutaj zadań na testy elektorniczne ani innych tego typu. To jest
powszechnie uznawane za oszustwo.
Nie możesz też od nas wymagać, że będziemy siedzieć i czekać aż dasz swoje zadanie.
My tu jesteśmy po to, żeby POMÓC robić zadania, a nie, żeby robić je za kogoś.
27 kwi 18:35
miśka: dobra ale ja nie wiem jak mam go zrobic teraz nei rozumiesz?robilam na korkach do tego
momentu i nie umiem dalej;−/
27 kwi 18:37
!:

O taką sytuację chodzi?
Bo z tego ca napisałaś dużo rzeczy można wywnioskować, a prawidłowa jest tylko jedna.
27 kwi 18:41
miśka:
27 kwi 18:43
miśka: kat A to 60 a ten drugi skladajacy sie tak jakby z promieni 120
27 kwi 18:43
miśka: juz nie rob
27 kwi 18:47