naszkicuj wykres funkcji f. odczytaj z wykresu argumenty, dla ktorych funkcja pr
mariola: naszkicuj wykres funkcji f. odczytaj z wykresu argumenty, dla ktorych funkcja przyjmuje
wartosci mniejsze od m.
a) f(x)=4x, m=1
b) f(x)=2−2, m=4
c) f(x)=(√22)x, m=4
1 cze 15:42
krystek:
1 cze 17:05
mariola: ee nic nie rozumiem z tego wykresu
1 cze 17:42
k: masz wykres f(x)=4x i m=1
i dla jakich argumentów (x) wykres f(x) jest pod wykresem m?
1 cze 17:59
kuba i martyna: i tak nie kumam

nie da rady rozwiazac i napisac? niz mi dawac zebym sie domyslila
1 cze 19:16
Artur z miasta Neptuna:
ale to jest ROZWIĄZANE
1 cze 19:17
Artur z miasta Neptuna:
miałaś naszkicować wykres −−− no i jest naszkicowany (a jeżeli nie wiesz jak wygląda wykres ax
to już inna para kaloszy)
1 cze 19:18
kuba i martyna: ale skad mam wiedziec co do wykresu? zapyta sie ile te punkty maja to nie wiem

nie ma na osi
cyfr
1 cze 19:19
kuba i martyna: a zrobicie mi przyklad C? bo nie umiem go
1 cze 19:38
Artur z miasta Neptuna:
to SE podstaw punkty

i naszkicuj sama.
| | √2 | | 1 | |
( |
| )x = ( |
| )x = (2−1/2)x = 2−x/2 i coś takiego już powinnaś |
| | 2 | | √2 | |
potrafić naszkicować
1 cze 19:43
sad sdasd:

αβγπΩ≤≥⊂⇔
11 sty 18:02