funkcja liniowa
ona: Hej,
mam problem z takimi przykładami:
Obliczyć dziedzinę i miejsce zerowe funkcji:
| | 3 | |
Sprawdź który z podanych punktów nalezy do prostej o równaniu: y=6x+ |
| |
| | 2 | |
| | 3 | | 1 | |
A(5,7) B(12,16) C(0, |
| ) D(1,7 |
| ) |
| | 2 | | 2 | |
| | 3 | |
Czy w tym zadaniu przykładowo dla pkt. A: 7=6x5+ |
| |
| | 2 | |
I po jednej i drugiej stronie ma mi wyjść to samo
1 cze 10:00
ona: Nikt tego nie umie

1 cze 10:13
Hary: ∊∑∑∑∑∑∑∑∑∑∑∑→←←←←←←←←∫⊂∊≥∞Δγδδ≤∫∑
test
1 cze 11:30
krystek: a)x2−4=0 i x3+8≠0
b)x(x+2)=0 i x+2>0
c)x−2=0 i x2−4≠0
d)1−x=0 i x+2>0
Zasada LICznik=0 a mianownik≠0
1 cze 17:10