matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
!!!
monia:
stosunek dlugosci trzech krawedzi prostopadloscianu o wspolnym wierzcholku wynosi 5:3:2 jego objetosc wynosi 240. Oblicz pole powierzchni całkowitej jak to zrobic
31 maj 08:25
krystek:
a=5*x b=3*x c=2*x V=a*b*c
31 maj 08:29