matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.
dew:
oblicz x
30 maj 22:17
Basia:
zgodnie z Twoim rysunkiem −
niewykonalne
30 maj 22:22
Kejt:
10
9
=
7
x
10x=63 x=6,3
30 maj 22:22
Kejt:
a..w sumie racja..punkty i proste równoległe nie są zaznaczone..
30 maj 22:23