matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
lagarytmy
michu:
Oblicz x. Bardzo proszę o wyjaśnienie rozwiązania
logx
1
8
= 3
30 maj 21:51
Mila:
1
log
x
=3
8
1
x
3
=
8
1
x
3
=(
)
3
2
czyli x=..
31 maj 00:40
picia:
juz to bylo wyliczone
nie chce mi sie teraz szukac tego postu.
31 maj 00:48
picia:
https://matematykaszkolna.pl/forum/148430.html
31 maj 00:52