matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
POMOCY!!!!
lui:
Dane są dwie funkcje liniowe określone wzorami: y=(m+2)x+m y=(4−m)x+3. Dla jakiej wartości parametru m funkcje są prostopadłe? POMOCY
!Pilne!
30 maj 18:10
Maslanek:
https://matematykaszkolna.pl/strona/42.html
30 maj 18:13
mixek:
czy w odp. jest 1−
√
10
oraz 1+
√
10
30 maj 18:14
mixek:
(m+2)(4−m)=−1
30 maj 18:16