wyznacz te wartości parametru m dla których funkcja liniowa o wzorze: f(x)=-(m^
Gabriela:
30 maj 10:55
Gabriela: wyznacz te wartości parametru m, dla któzych funkcja liniowa o wzorze f(x)=−(m2+1)x +1/2m +3
jest malejąca i nieparzysta
30 maj 10:57
Gabriela: Pomocy

Fukncja liniowa

wyznacz te wartości parametru m, dla któzych funkcja liniowa o
wzorze f(x)=−(m2+1)x +1/2m +3
jest malejąca i nieparzysta
30 maj 11:14
Mateusz:
malejąca a<0
nieparzysta f(−x)= −f(x) dla x∊Df
30 maj 12:41
uczeń: tyle to wiem.
30 maj 13:01