matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
...
lolo:
Oblicz x a/ log
3
x=2−log
1
/
3
2 b/log
2
x+log
2
(x+2)=−log
0
.
5
5
29 maj 22:48
Mila:
log
3
x=2−log
1/3
2 i x>0 log
1/3
2 =−log
3
2 log
3
x=2+log
3
2 log
3
x=log
3
9+log
3
2 log
3
x=log
3
18 x=18
29 maj 23:27