potęgi i pierwiastki
Heniasek: a)(313)*(353)=
b) √25*144=
c) 3√0,008
d) 3√112564=
e) (1258)−13=
f) (25)−13=
29 maj 22:18
krystek: 3
13+53=3
2=9
b)5*12
29 maj 22:24
Heniasek: dzięki krystek ; )
dasz radę jeszcze?
29 maj 22:26
krystek: Trochę Twojego wysiłku!
29 maj 22:33
Heniasek: wiem ale mam jutro z tego poprawkę a nie zabardzo czaję...
i będę miał konkretnie z tych przykładów...
29 maj 22:37
29 maj 22:41
Heniasek: rozumiem... ale to jest bardzo pilne sytuacja podbramkowa...
29 maj 22:43
krystek: @Heniasek"Co nagle to po diable"
29 maj 22:48
Heniasek: krystek spróbuj proszę
29 maj 22:55
picia: co to za szkola ze Wam dadza dokladnie te przyklady?przeciez nauczysz sie na pamiec i co Ci to
da?zmienia jedna cyfre i klops.masz 3 rozwiazane to zaliczysz.
29 maj 22:59
Heniasek: technikum leśne... ale ja zrobiłem zdjęcie kumpla pracy a ona daje takie same...
29 maj 23:01