matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
?
Patryk:
czy to równanie jest tozsamoscia 2x=2x ?
29 maj 21:34
picia:
2x=2x 2x−2x=0 0=0 wniosek?
29 maj 21:37
Patryk:
jest
29 maj 21:38
picia:
dobry wniosek
29 maj 21:39
Patryk:
dzieki
29 maj 21:39