matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcja liniowa
agata:
punkty A=(5,1),B=(8,4) są końcami cięciwy okręgu, którego środek leży na prostej o równaniu 2x−y−6=0. wyznacz współrzędne środka i oblicz promień tego okręgu. Proszę o pomoc
!
29 maj 19:33
Basia:
https://matematykaszkolna.pl/forum/148280.html
29 maj 20:00