oblicz przyblizona wartosc logarytmu, przyjmujac, ze log2≈0,301
martynka: Pomocy blagam

oblicz przyblizona wartosc logarytmu, przyjmujac, ze log2≈0,301
a)log20
b)log8
c)log1/5
d)log0,25
29 maj 08:09
krystek: log20=log2*10=log2*log10=1*log2≈...
29 maj 08:19
krystek: ups wcześniej log2+log10 b)log23=3log2≈..
log0,2=log2*(0,1)=log2+log0,1=log2+(−1)≈
29 maj 08:22
martynka: obliczycie reszte ?
29 maj 09:28
dawid: Wpis sobie te zadanie w gogle i będziesz mieć, bo na innej stronce jest rozwiązanie tego
zadania.
29 maj 10:02
dawid:
29 maj 10:03
walus: a co
29 maj 11:53
ROMAN: A JAJCO
29 maj 11:55
walus: 85
858
8528
5278127845
8585858
29 maj 11:56
ROMAN: 1221312121221
29 maj 11:56