:(
Letty: Ile to jest:
| √48 − √32 | |
| |
| (4√3 + 4√2)(4√3 − 4√2) | |
28 maj 23:02
Eta:
... = 4
28 maj 23:07
Eta:
Licznik :
√16*3−
√16*2=4
√3−4
√2= 4(
√3−
√2
Mianownik:
4√9−
4√4= (3
2)
1/4−(2
2)
1/4= 3
1/2−2
1/2=
√3−
√2
28 maj 23:10
Mila: licznik
√48−√32=√16*3−√16*2= 4√3−4√2
mianownik
√3−√2 bo (31/4)2=31/2 ...
28 maj 23:13
Letty: u was to tak wszystko ładnie wychodzi. .
28 maj 23:30
Eta:
"trening czyni mistrza"
28 maj 23:32
Ajtek:
Nie bój się pierwiastków, nie gryzą

.
Dobry wieczór
Mila 
.
28 maj 23:32