matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
uklad
inguk:
⎧
x+y=13
⎨
x−z=5
⎩
y−z=2
mam problem z tym zadaniem. Mógłby ktoś rozwiązać ten jeden przykład ? Mam więcej ale jak będę wiedział jak to sam zrobię. Jeszcze popatrzę do teorii.
28 maj 20:46
inguk:
juz wiem, ale dzieki za chęci.
28 maj 20:52