?????
Pawcio: Narysuj prostą spełniającą równanie:
A x + y = 4 B 3x + 2y = 4 C (x+y)2−(x+y)(x−y) − y(2y+2x) = 2y + 4x
a następnie dorysuj drugą prosta tak aby obie proste przedstawiały graficzne rozwiązanie układu
1. sprzecznego,
2. oznaczonego.
Wykonaj dwa osobne rysunki – jeden dla pkt.1 drugi dla pkt.2
28 maj 20:39
Pawcio: Narysuj prostą spełniającą równanie:
A x + y = 4 B 3x + 2y = 4 C (x+y)2−(x+y)(x−y) − y(2y+2x) = 2y + 4x
a następnie dorysuj drugą prosta tak aby obie proste przedstawiały graficzne rozwiązanie układu
1. sprzecznego,
2. oznaczonego.
Wykonaj dwa osobne rysunki – jeden dla pkt.1 drugi dla pkt.2
28 maj 20:49
Jolanta:

wyznacz y zrób tabelke i narysuj
B) 2y=−3x+4
x=−2 0 2
y= 5 2 −1
bo
sprzeczny
proste równoległe
oznaczony
proste przecinają sie
28 maj 20:53
Pawcio: ooo super dziękuje
28 maj 21:00