matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
?
mania:
czy mogę coś takiego skrócic?
3
√
25
25
=
6
√
25
2
√
625
28 maj 19:33
Maslanek:
Nie
Za to
6
√
25
2
=
3
√
25
28 maj 19:37
mania:
1
a ie to jest: (
)
2
4
√
25
28 maj 19:41
Maslanek:
1
1
Tyle samo co:
=
4
√
25
2
√
25
28 maj 19:41
mania:
dziękuje
28 maj 19:45