Powodzenia zobaczymy kto pierwszy to zadanie rozkmini:d
Godzio: 2 trójkąty mają pole 7 mniejszy z nich jest prostokątny,wiekszy ma 1,2x pola tego
prostokątnego.oblicz pole mniejszego trójkąta

28 maj 19:01
Ajtek:
Za trudne, nie biorę się

.
Cześć
Godzio
28 maj 19:04
Godzio: A nie bierzez sie rób powodzenia nie jest takie trudne własnosci kątów

Cześć Ajtek
28 maj 19:06
Maslanek: x − pole prostokątnego (i również mniejszego

)
| | 315 | |
x+1,2x=7 ⇒ 2,2x=7 ⇒ x= |
| . |
| | 99 | |
Pisałem już 1,2x=...
28 maj 19:06
Ajtek:
Nie mam czasu teraz, zaraz na randkę matematyczną lecę

.
28 maj 19:06
Maslanek: Może być tak po prostu?
28 maj 19:07
Godzio: Nie nie zadawala mnie twoja odpowiedz rozwin ją
28 maj 19:08
Maslanek: | | 315 | |
Pole mniejszego trójkąta wynosi P= |
| .  |
| | 99 | |
28 maj 19:09
28 maj 19:10
Maslanek: Czy aby na pewno

?
28 maj 19:10
28 maj 19:11
Maslanek: | 42 | |
| to nie pole mniejszego  |
| 11 | |
28 maj 19:12
Eta:
Obydwa podałam
28 maj 19:12
Godzio: a moze ktos z to prosciej zrobi bo bardzo naukowo podchodzicie,a wystarczą 2 proste równania
28 maj 19:13
Maslanek: | 7 | |
| . Lepiej?  |
| 2,2 | |
28 maj 19:14
Godzio: Jak na razie mnie zawodzicie:(
28 maj 19:15
Eta:
x−− pole mniejszego
y −−− pole większego
x+y=7 i y= 1,2x
28 maj 19:16
Godzio: Czy aby na pewno zrozumielscie zadanie?
28 maj 19:17
Eta:
Pewnikiem nie
28 maj 19:18
Maslanek: Est−il impossible?
28 maj 19:18
Godzio: zadanie jest do rozwiązania tylko trzeba przyjąśc kilka warunków
28 maj 19:20
Godzio: zadanie jest do rozwiązania tylko trzeba przyjąśc kilka warunków
28 maj 19:21
Godzio: zadanie jest do rozwiązania tylko trzeba przyjąśc kilka warunków
28 maj 19:22
Godzio: zawiodłem sie na was:(zegnajcie jezeli ktos zrobi,pisać

dd
28 maj 19:32
Godzio: zawiodłem sie na was:(zegnajcie jezeli ktos zrobi,pisać

dd
28 maj 19:33
Godzio: Ej i macie
28 maj 20:15
Godzio:
Ktoś się pode mnie znów podszywa
28 maj 21:20
Eta:
Tak myślałam
28 maj 21:22
Godzio:
Eta nie wiem jakim cudem, otworzyli teoretyczną
28 maj 21:24
Eta:
Suuuuuuuuuuuuuuuper
28 maj 21:30
Eta:
Myślę,że się cieszysz?
28 maj 21:30
Godzio:
Jasne

Teraz tylko troszkę więcej kucia przez wakacje

Ale dodatkowy plusik jest taki, że
nie będę mieć mojego znienawidzonego programowania
28 maj 21:33
Eta:
Wiem, wiem,że Twoim marzeniem jest nauczanie studentów lub uczniów (czyt, Vaxów)

Powodzenia
28 maj 21:36
Awepolska: Ma ktos odpowiedzi do matury z maty tylko zadan zakmnietych alr dokładnie rozwiązanyxh
28 maj 21:45