matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
podobne, hel!!PPPP
Gracja:
znowu podobne..
IABI=3, IBCI=10 ICDI=2 AB do CD rówjnoległa oblicz długość odcinka, ktory ma na rysunku oznaczenia OB O−środek
28 maj 17:38
Gracja:
pomoŻe ktoś ?
28 maj 17:47
Gracja:
(((((
28 maj 17:53
Gracja:
?
28 maj 18:06
Gracja:
ktoś się zlituje?
nie wychodzi mi
28 maj 18:42
Gracja:
i? ?
28 maj 19:01
Gracja:
28 maj 19:24
Eta:
3
2
=
x
10−x
x= 6
28 maj 19:28
Eta:
I co
Gracja
tak nagle zamilkłaś?
28 maj 19:36
Gracja:
dzięki
!
28 maj 20:53