dziedzina funkcji
joanna16: jaka ma dziedzine funkcja ex2/1−x
28 maj 16:24
pigor: | | ex2 | |
... jeśli dobrze odszyfrowuje twój zapis na f(x)= |
| , to Df=R\{1} .  |
| | 1−x | |
28 maj 17:08
joanna16: nie miałobyc ze e jest do potegi x2/1−x
29 maj 18:36
Bezimienny: to dziedzina taka samo jak podał pigor
29 maj 18:37
Bezimienny: sama trolololo
29 maj 18:38
joanna16: oki dziekuje
29 maj 18:41
pigor: ... dziedzina będzie taka sama

. ...
29 maj 18:41
joanna16: a pochodna z tego?
29 maj 18:50
Bezimienny:
(e
u)' = e
u * u'
29 maj 18:52