matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
anonim:
log↓312+log↓33/4
27 maj 23:12
Mila:
3
=log
3
(12*
)=log
3
9=..?
4
27 maj 23:14
Eta:
tak ma być?
3
3
log
3
12+log
3
(
)= log
3
(12*
)= log
3
9 = 2
4
4
27 maj 23:15
anonim:
Tak. nie wiem tylko jak wpisać podstawe logarytmu
27 maj 23:17
anonim:
DZIĘKUJĘ!
27 maj 23:18