matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wykładnicza
d4mian:
Rozwiąż nierówność: 4
x
≤ 0,5
27 maj 20:06
Maslanek:
2x≤−1 x≤−1/2
27 maj 20:09
d4mian:
skąd wyszło te 2x i −1?
27 maj 20:17
picia:
4
x
=(2
2
)
x
=2
2x
1
=2
−1
2
27 maj 20:22