| x | x | |||
−cos( | −3π) = −cos2 ( | −3π) | ||
| 2 | 2 |
| x | x | |||
cos2( | −3π)−cos( | −3π)=0 | ||
| 2 | 2 |
| x | x | |||
cos( | −3π)[cos( | −3π)−1]=0 | ||
| 2 | 2 |
| x | ||
cos( | −3π)=0 | |
| 2 |
| x | π | |||
cos( | −3π)=cos | |||
| 2 | 2 |
| x | π | ||
−3π= | +kπ k∊C | ||
| 2 | 2 |
| x | 7 | ||
= | π+kπ /*2 | ||
| 2 | 2 |
| x | ||
cos( | −3π)−1=0 | |
| 2 |
| x | ||
cos( | −3π)=1 | |
| 2 |
| x | ||
cos( | −3π)=cos0 | |
| 2 |
| x | |
−3π=0+2kπ k∊C | |
| 2 |
| x | |
=3π+2kπ /*2 | |
| 2 |