| 4n | 2n | |||
P(A) = 1−P(A') = 1− | = 1− | |||
| 6n | 3n |
| 2n | 4 | |||
1 − | > | |||
| 3n | 9 |
| 2n | 5 | |||
− | > − | |||
| 3n | 9 |
| 2n | 5 | ||
< | |||
| 3n | 9 |
| 5 | ||
(23)n < | /log2/3 | |
| 9 |
| 4 | ||
n > log2/3 | ||
| 9 |
| log24 | 2 | ||||||||||||
n > | − U{log39}{log3 | ||||||||||||
| 3 |
| 2 | 2 | |||
n > | − | |||
| log22 − log23 | log32 − log33 |
| 2 | 2 | |||
n > | − | |||
| 1−log23 | log32 −1 |
| 2 | 2 | ||||||||||||
n > | − | ||||||||||||
| 1−log23 |
|
| 2 | 2 | |||||||||
n > | − | |||||||||
| 1−log23 |
|
| 2 | 2log23 | |||
n > | − | |||
| 1−log23 | 1−log23 |
| 2−2log23 | ||
n > | ||
| 1−log23 |
| 2(1−log23) | ||
n > | ||
| 1−log23 |