matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jak to zrobic
karo:
Wypisz wszystkie pary należące do zbioru AxB gdzie: A= {5,7,8,9} B={1,4,6}
25 maj 19:22
Jack:
AxB={(x,y): x∊A ∧ y∊B} (kazdy z A z kazdym z B). Sprobuj
25 maj 20:16
123:
12 par będzie
25 maj 20:35
karo:
Dzieki
25 maj 23:34