wyznacz współrzędnewierzchołka paraboli
jolka: y=x2+6x−100
26 kwi 22:27
Klara: W( x
w, y
w)
x
w =
−b2a
y
w=
−Δ4a
to są podstawowe wzory ,które powinnaś znać


26 kwi 22:30
magda: porazka takie cos dawac delta pierwiastki i tyle
26 kwi 22:35
C:
sama magda nie lepsza jestes

wspołrzedne wierzcholka a pierwiastki to sa dwie inne rzeczy
26 kwi 22:44
magda: a sory nie przeczytalam tego wyznacz współrzędnewierzchołka paraboli
26 kwi 22:45
xpt: C: nie sądź a nie będziesz sądzonym.
Równie dobrze ja mógłbym teraz napisać "A Ty C sam leszy nie jesteś" i tak do znudzenia .
. .
Proponuję zaprzestać kontynuowania tej dyskucji, bo przyjdzie Admin i będzie zły ;)
26 kwi 22:46
magda: xpt a ja czego nie wiem o C heheh? sory no nei zauwarzylam moja wina moja

26 kwi 22:49