matematykaszkolna.pl
Jedno pytanie. Pepsi2092: Witam! Dzisiaj postanowiłem się zarejestrować na PWr i mam taki problem, że nie wiem co wybrać w polu SŁUŻBA WOJSKOWA emotka Dodatkowo moge napisać, że miałem już komisję wojskową i jestem zdolny do służby. Także może już ktoś przez tą rejestrację przechodził emotka Proszę o odp :emotka
25 maj 01:52
eldokanawolno: ja wpisałem poborowy kat a emotka, bo nie byłem przeniesiony do rezerwy. Na co składasz ?
25 maj 08:39
Pepsi2092: No to gitara emotka Też tak wybiore, bo chyba,żeby być przeniesionym do rezerwy trzeba to załatwiać w WKU , więc ja też nie byłem przeniesiony. Ja składam na Mechanikę i Budowę Maszyn i myślę jeszcze nad Automatyką i Robotyką emotka A Ty na co składałeś ?
25 maj 13:30
TOmek: ludzie... Automatycznie po miesiącu od wydania ksiazeczki wojskowej jestescie przeniesieni do rezerwy.. ..
25 maj 13:35
eldokanawolno: serio ? Z tego co mi wiadomo to można iść po wpis do rezerwy do 2 tyg po komisji , ja takiego wpisu nie mam, ja się ciągle zastanawiam transport , coś związane z elektroniką . Ciekawy jestem na ile prawdziwe są tego progi co tam są podane
25 maj 13:41
TOmek: Tak było w moim WKU mówione.
25 maj 13:54
Pepsi2092: ok dzięki emotka bo jak już bym wpłacił hajsy to nie byłoby odwrotu emotka
25 maj 14:12
TOmek: pepsi na bank jest jakas osoba z PWr do kontaktu telefonicznego(w sprawie rekrutacji), spytaj sie ich, za to im płacą.
25 maj 14:38
Pepsi2092: No spoko spróbuje się dowiedzieć i jak będę pewien już na 100% to Wam napisze żeby potem nie robić błędu emotka
25 maj 14:55
eldokanawolno: A jak z maturkami pepsi ?
25 maj 15:34
Pepsi2092: no tak średnio Ci powiem emotka polski do przodu, angielski myślę że też , matma podstawa 96−98% , matma rozszerzona 70−84%, fizyka podstawa 40−50% , ale mam nadzieje, że jakoś na tą mechanikę się wcisnę emotka A u Cb jak tam ?
25 maj 15:51
eldokanawolno: matma pod 78+ rozsz 40+ a fizyke to tak na przypał wziąłem ale myślę, że zdam .Wiesz dużo osób zdało matmę podst. dobrze więc zobaczymy
25 maj 16:11
Pepsi2092: Zdasz bankowo bo dodatkowych przedmiotów nie da się nie zdac emotka Także nawet jak bedziesz miał 2% to te punkty Ci dolecą przy rekrutacjii
25 maj 16:18
eldokanawolno: masz może gdzieś dane ile osób zdawało poszczególne przedmioty ?
25 maj 16:21