matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
:(
Letty:
Dana jest y = I sin2x + cos2x I Znajdź przeciw dziedzine.
23 maj 22:07
Letty:
Pomoże ktoś
23 maj 22:44
ZKS:
π
sin(2x) + cos(2x) =
√
2
(sin(2x +
))
4
π
y =
√
2
|sin(2x +
)|
4
ZW = <0 ;
√
2
>
23 maj 23:00