matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wyznacz prawdziwość torżsamości trygonometrycznych
Kasia :
Wyznacz prawdziwość torżsamości trygonometrycznych : (1−cos
2
x) ( 1+tg
2
x) = tg
2
x
23 maj 14:00
Artur z miasta Neptuna:
1
sin
2
L = (sin
2
)*(
) =
= tg
2
= P
cos
2
cos
2
c.n.w.
23 maj 14:03