matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wyznacz prawdziwość torżsamości trygonometrycznych
Kasia :
Wyznacz prawdziwość torżsamości trygonometrycznych : sin
4
x + sin
2
xcos
2
x + cos
2
x = 1
23 maj 13:41
Patronus:
L= sin
2
x(sin
2
x + cos
2
x) + cos
2
x = sin
2
x + cos
2
x = 1 = P
23 maj 13:50