matematykaszkolna.pl
Studia, rekrutacja psik: Mam pytanie. Patrzył ktoś na rekrutacje np do Politechniki Łódzkiej? Czym różni się kierunek automatyka i robotyka na wydziale mechatroniki od tego samego kierunku (AiR) na wydziale elektrotechniki i energetyki? Tak samo energetyka jest na dwóch wydziałach po co takie coś −.− .Chyba żeby skołować człowieka.Mówcie na jakie kierunki idziecie, muszę ograniczyć sobie wybór bo chyba za każdy płaci się 85 zł?emotka
23 maj 12:43
psik: ?
23 maj 15:11
Ratarcia: O ile mi wiadomo to to ,że są takie same kierunki na innych wydziałach to nie znaczy ,że są identyczne. Różnią się zapewne niewiele ale różnią. Tak ,za każdy płaci się 85 zł.
23 maj 15:52
psik: A na jakie kierunki idziecie?
24 maj 02:10
psik: refresh
24 maj 18:25
Mila: Te 85 zł to wielka granda.Czy oddają ,gdy się rezygnuje z danej uczelni?
24 maj 19:09
TOmek: psik warto tez spojrzec w zakres materiału to zobaczysz roznice.
24 maj 19:21
psik: nie wiem gdzie mogę zobaczyć zakres takiego materiałuemotka
25 maj 20:09
TOmek: na stronach/forach wydziałow.
25 maj 20:15
Maslanek: Nie oddaje się raczej. Tak samo jak Cię nie przyjmą emotka
25 maj 21:20
Sławek: ja się wgl. zastanawiam czy iść na studia. Bo się boje tych całek , pochodnych i fizy. Że nie ogarne.
25 maj 21:23
psik: Nie przejmuj się, idź! Wiele osób nie ogarnia , ale nie będziesz żałował że nie spróbowałeś.
25 maj 21:50
Sławek: Tyle, że jestem w sytuacji tragicznej Bo studia, które mnie interesują są w Rzeszowie a ja jestem z Gdyni I teraz, iść gdzieś blisko ( gdzie nie ryzykuję stratą pieniędzy jak sobie nie poradzę ale robić coś co mnie nie specjalnie kręci) czy jechać do Rzeszowa ( i ryzykować, że sobie poradzę bądź nie ale zajmować się czymś co mnie kręci) ehh
25 maj 22:00
krystek: Do odważnych świat należy − pochodne i całki to były w podstawowym zakresie w technikach i liceach.
25 maj 22:04
Sławek: to na czym tyle ludzi odpada na studiach?
25 maj 22:11
krystek: Techniczne wymagają wiedzy z zakresu LO dobrze opanowanej, oraz systematycznej pracy na studiach.
25 maj 22:16
Sławek: czyli jeżeli mam dobrą wiedzę z LO + wiem, że jestem systematyczny Dam radę?
25 maj 22:17
krystek: Na to pytanie nie odpowiem .
25 maj 22:20