Wykaż prawdziwość torżsamości trygonometrycznych
Kasia : Wykaż prawdziwość torżsamości trygonometrycznych
1+ ctgx = sinx + cosx / sinx
23 maj 11:33
POKÓJ: fałszywa.
23 maj 11:35
picia:
| | sinx+cosx | | sinx | | cosx | |
P= |
| = |
| + |
| =1+ctgx=L |
| | sinx | | sinx | | sinx | |
23 maj 11:36
POKÓJ: | | cosx | |
a to nie było sinx + |
| |
| | sinx | |
23 maj 11:50
picia:
ciezko stwierdzic ale z reguly tak ukladaja te rownania by wyszla tozsamosc

mysle ze
Kasia nie wie jak sie tu pisze ulamki
23 maj 12:03