matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
test
test:
|S1Q|
2
=R
2
−x
2
|S2Q|
2
=r
2
−x
2
d1
2
=R
2
−x
2
+|QP|
2
d2
2
=r
2
−x
2
+|QP|
2
|AP|
2
=d1
2
−R
2
|BP|
2
=d2
2
−r
2
|AP|
2
=R
2
−x
2
+|QP|
2
−R
2
|AP|
2
=−x
2
+|QP|
2
|BP|
2
=r
2
−x
2
+|QP|
2
−r
2
|BP|
2
=−x
2
+|QP|
2
|AP|
2
=|BP|
2
|AP=|BP|
23 maj 00:34