Wyznacz wierzchołek trójkąta równoramiennego
Kamyka: Wyznacz wierzachołek trójkąta równoramiennego ABC jeśli A=(−4,0), B=(2,0) a /AC/=/BC/.
22 maj 00:38
Gustlik: Za mało danych, wierzchołkiem trójkąta równoramiennego może być każdy punkt leżący na
symetralnej podstawy AB, z wyjątkiem jej środka.
22 maj 02:12
Kamyka: Też mi się tak wydawało, ale dostałam takie zadanie na kartkówce i zgłupiałam.
23 maj 21:09
TOmek: hahahha
23 maj 21:10
TOmek: Czyli nauczyciel chciał Cie bardzo 'udupić'!
23 maj 21:11
Maslanek: Albo po prostu popełnił błąd. Każdemu się zdarza
23 maj 21:20
Kamyka: Niech mu się zdarza na innych kartkówkach!
23 maj 23:25