matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jakby ktoś był taki łaskawy i pomógł
kala:
a) y=
√
1/2x −1
b) y= 2
√
3−2x
c) y= −
√
5−1/2x
21 maj 20:15
Maslanek:
I co z tym trzeba zrobić?
21 maj 20:18
kala:
obliczyć dziedzinę funkcji.
21 maj 20:20