matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
takie tam
siemanko:
Obliczyc przyblizona wartosc wyrazenia a) w1 = ln(p3 1.03 + p0.98 ? 1), b) w2 = 1.021.99, c) w3 = sin 29o tg 46o. takie cos w miare mozliwosci prosiłbym o wytlumaczenie krok po kroku bom debil...z góry wielkie dzia
21 maj 17:55