matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oś
Wow:
x1=1 x2=9 osia symestri jest prosta o rownaniu? y=0? x=0? x=5? x=6? ktore i dlaczego?
21 maj 14:13
Wow:
x1 to miejsca zerwoe
21 maj 14:13
Patronus:
1+9
x
śr
=
= 5
2
21 maj 14:14