matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zamiana jednostek
rafal:
g
kg
2.2
jak zamienić na
cm
3
m
3
20 maj 16:19
Jolanta:
1g
0,001kg
1kg
2.2 *
=2,2*
=
1cm
3
0,000001m
3
0,001m
3
20 maj 16:24
rafal:
dzieki
20 maj 16:24
Jolanta:
1000kg
=
1m
3
20 maj 16:25
Jolanta:
Rafał a wiesz dlaczego 1cm
3
=0,000001m
3
20 maj 16:26