matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
skracanie
wojtek:
mam cos takiego m
2
*g / m
3
jak skroce metry to co mi zostanie na dole m
nie wiem dlaczego ale mam z tym problem bo jak się dzieli to potegi sie odejmuje czyli m
2−3
= m
−1
20 maj 12:14
Ajtek:
m
2
*g
g
=m
−1
*g=
m
3
m
20 maj 12:24
wojtek:
a no tak dzieki
20 maj 12:33